Mijn favorieten

Verkopen

Van ‘Te koop’ naar ‘Verkocht’
Je huis verkopen; dat is niet niks. Emoties, financiële overwegingen, de afsluiting van een periode en een nieuw begin; het omvat het allemaal. Stuurman & Stuurman Makelaars Taxateurs is graag je steun in de rug. We begeleiden je van de eerste stap tot aan de laatste. Onze kennis van de markt zetten we om naar de beste strategie voor jouw woning. We adviseren je over de juiste foto’s, de optimale media-aanpak, en de effectiefste onderhandelingen. Voor je het weet, staat het Verkocht-bord in je tuin!
 
Stap voor stap
  • We komen je woning opnemen en inmeten.
  • Een professionele fotograaf maakt mooie foto’s van je woning.
  • We stellen een persoonlijke verkoopstrategie op en starten het verkoopproces.
  • We kunnen vastgoedstyling verzorgen om je woning nog aantrekkelijker te maken.
  • We verzorgen de bezichtigingen en onderhandelingen over onder andere prijs, opleveringsdatum, ontbindende voorwaarden en overname van roerende zaken.
  • Is je woning verkocht? Dan kijken we kritisch met je mee tot aan de ondertekening bij de notaris en de overdracht.
 
Heldere kosten
Een huis verkopen, kost geld; daar draaien we niet omheen. Waar we ook niet omheen draaien is de hoogte van die zogenaamde courtage. In ons eerste gesprek met elkaar maken we direct duidelijk wat de kosten zijn. Geen verrassingen achteraf: niet voor jou, niet voor ons.
 
En dan…?
Huis verkocht? Gefeliciteerd! Hoe nu verder? Misschien ben je zelf op zoek naar een ander huis? We helpen je uiteraard graag! Ook als je een bijpassende hypotheek of de juiste verzekeringen zoekt. Achter onze voordeur vind je alles rondom verkopen en aankopen.
 
Vrijblijvend afspreken? Mail of bel ons; dat mag ook ’s avonds!