Maak kennis met Stuurman & Stuurman

Maak kennis met ons team

Brent Stuurman

Brent Stuurman

NVM Makelaar - Taxateur

Brent Stuurman

NVM Makelaar - Taxateur
Sandra Rustenburg

Sandra Rustenburg

Commercieel medewerker binnen- buitendienst

Sandra Rustenburg

Commercieel medewerker binnen- buitendienst

De dienstverlening van Stuurman & Stuurman

IJzersterke dienstverlening
Ons kleine team is altijd op de hoogte van jouw situatie. Wij zijn altijd bereikbaar voor onze klanten, geen vraag blijft onbeantwoord. Tijdens onze samenwerking houden we je van alle stappen op de hoogte en nemen we alle tijd voor je. Zo kan jij met een vertrouwd en ontspannen gevoel je woning aan- of verkopen.
Voortvarend
Wij zijn al heel wat jaren actief op de woningmarkt en gebruiken onze ervaring graag om jou te helpen. We denken proactief met je mee. Dit uit zich in tips voor de indeling van je nieuwe woning tot advies over bijvoorbeeld verduurzaming. Onze samenwerkingspartners helpen je met hypotheken en verzekeringen, zodat je voortvarend het hele proces door kan gaan.
Recht door zee
Eerlijk en transparant zaken doen, dat is onze werkwijze. Daarbij zetten we de behoeften van onze klanten altijd voorop. Bij ons krijg je geen verkooppraatjes en niet te maken met kleine lettertjes. Wij gaan voor de beste deal en de beste voorwaarden. Afspraken nakomen vinden we belangrijk.

No-nonsense aanpak

Bij het aan- of verkopen van een woning komt al meer dan genoeg kijken. Je zit dan echt niet te wachten op een makelaar die werkt met kleine lettertjes. Stuurman & Stuurman Makelaars Taxateurs staat voor een duidelijke, persoonlijke, no-nonsense aanpak.

Snel, kort en krachtig

We komen graag snel met je tot de kern. Wat zijn de wensen? Wat wil je zeker wel en wat niet? Kritische vragen schromen we daarbij niet. Eerlijk advies; dat is wat je van ons krijgt, ook als dat wellicht anders is dan je verwacht. En heb je een vraag of opmerking? Bel! We houden de lijnen kort en schakelen liever gisteren dan vandaag.

Zaanse wortels

Geboren en getogen in het Zaanse; dat is Stuurman & Stuurman Makelaars Taxateurs. Deze stevige Zaanse wortels maken dat we als geen ander weten wat er speelt in het lokale woningenveld. En kennis geeft kracht. Kracht die we graag inzetten voor jou.

Verstand van zaken

Stuurman & Stuurman Makelaars Taxateurs heeft verstand van zaken; daaraan hoef je niet te twijfelen. De juiste kennis, de juiste opleidingen, de juiste relaties: het is er allemaal. Daarnaast bieden wij je een one-stop-shop. Niet voor niets staat er op onze gevel: Wonen Werken Leven. Je bent bij ons op de juiste plek voor de ideale woning, de bijbehorende hypotheek via het Zaans Hypotheek Huis en de beste verzekeringen via Rob IJskes.

Op zoek naar een bedrijfspand?

Maak via ons een afspraak met Beudeker Bedrijfsmakelaars bij wie je kunt rekenen op proactiviteit, betrokkenheid, gerichte oplossingen en eerlijke adviezen. Bij hen kun je ook terecht voor professioneel VvE-beheer op administratief, financieel en technisch vlak.

Benieuwd naar onze dienstverlening?

Wij staan voor je klaar!

Neem via het onderstaande formulier contact met ons op, dan bellen wij je om een afspraak in te plannen. Je kunt ook direct een afspraak maken door ons te bellen.

Stuurman en Stuurman Makelaars en Taxateurs
Hoogstraat 19 C
1541 KW Koog aan de Zaan

Back to top