Makelaar Krommenie-Assendelft

Huis verkopen Krommenie-Assendelft

Woon jij in Krommenie-Assendelft en wil je jouw woning verkopen? Het is begrijpelijk dat je niet weet waar je mee moet beginnen. De makelaars van Stuurman & Stuurman hebben voldoende ervaring en andere instrumenten om jouw vragen te beantwoorden en jou vervolgens te begeleiden bij de verkoop van je woning. Zo wordt de verkoop van jouw huis geheid een succes. Benieuwd hoe we je verder kunnen helpen? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan! Hierin brengen we graag samen met jou de mogelijkheden in kaart.

Gratis waardebepaling Krommenie-Assendelft

De huizenprijzen zijn nog steeds hoog. Ben jij benieuwd naar de waarde van jouw woning? Onze makelaar komt graag bij je langs om jouw woning te schatten op waarde. Tijdens dit gesprek vertelt hij je graag meer over de huizenmarkt, de verkoopkansen van jouw huis en inzicht in cijfers uit de omgeving.

Wonen in Krommenie-Assendelft

Centraal liggend treinstation
Het treinstation Krommenie-Assendelft ligt centraal gelegen tussen de twee plaatsen in. Hierdoor kun je super snel in bijvoorbeeld Amsterdam, Alkmaar of Uitgeest zijn.
Gezellig winkelcentrum
Krommenie is rijk en echt, het beschikt over authentiek Zaanse gebouwtjes. Er staan prachtige koopmanshuizen in het centrum. De bakker bakt, de slager slacht, de groenteboer weet uit welke grond zijn waar komt. Verder zijn er fijne winkeltjes en er is bruisende horeca.
Gemoedelijke sfeer
In Krommenie-Assendelft is het erg gezellig en er hangt altijd een gemoedelijke sfeer. Verder is er in deze plaatsen veel ambacht met daarbij veel ambachtelijke winkels.

Huis kopen Krommenie-Assendelft

Op zoek naar een woning in Krommenie-Assendelft, maar heb je jouw droomwoning nog niet aan de haak kunnen slaan? Kun je in deze overspannen huizenmarkt wel wat hulp gebruiken? Schakel dan de hulp in van onze aankoopmakelaar. Door het inschakelen van een aankoopmakelaar sta je sterker tijdens het proces van het aankopen van een woning. Door tijdig actie te ondernemen met onze aankoopmakelaar ben je andere potentiële kopers een stapje voor.

Aankoopmakelaar Krommenie-Assendelft

Heb jij eindelijk jouw droomwoning gevonden, en ben je klaar om de volgende stap te zetten? Dan is dit het moment om een aankoopmakelaar in te schakelen. Onze aankoopmakelaar heeft jarenlange ervaring met aankopen van een huis in Krommenie-Assendelft. Het aankooptraject begint bij het selecteren van geschikte woningen en eindigt bij het passeren bij de notaris. Tussen de eerste en laatste actie zitten vele handelingen die verricht moeten worden. Jij kunt samen met jouw makelaar afspreken welke actie je zelf wilt doen en welke door de makelaar gedaan moeten worden. Hierbij kun je denken aan bezichtigingen (alleen of met de makelaar), onderhandelingen, controleren koopakte en controle bij oplevering.

Huis kopen Krommenie-Assendelft

Taxatie Krommenie-Assendelft

Ben je nog niet zeker of je je woning wilt verkopen en wil je graag eerst weten wat de waarde is van je huis? De taxateurs van Stuurman & Stuurman bepalen de waarde van een woning door te kijken naar o.a. de ligging van een woning, type woning, diverse oppervlakten en inhouden, technische voorzieningen, staat van onderhoud en de locatie. Door de verschillende opleidingen en actuele kennis van de markt kunnen onze taxateurs je voorzien van een gevalideerd taxatierapport.

Gratis waardebepaling in Krommenie-Assendelft

Twijfel je over de verkoop van je woning en is voor jou de waarde van je woning doorslaggevend? Dan kan onze gratis waardebepaling inzicht geven. Daarnaast biedt het je een richtlijn voor de prijsklasse voor de zoektocht naar een nieuwe woning. Benieuwd naar de waarde van jouw woning in de huidige markt? Vraag dan nu de gratis waardebepaling!

Gratis waardebepaling Krommenie-Assendelft

Woningaanbod in Krommenie-Assendelft

Huis aankopen of verkopen in Krommenie-Assendelft?

Onze makelaar helpt je graag verder!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel of mail ons gerust. Brent helpt je graag met het aankopen of verkopen van jouw woning in Krommenie-Assendelft.

Hypotheek- en verzekeringsadvies

Stuurman & Stuurman helpt je verder op het gebied van hypotheken en verzekeringen. Door de je doelen en wensen helder te analyseren bieden we je een haalbaar en passend advies. Wanneer jij je droomwoning hebt bemachtigd, wil je hierbij natuurlijk zo min mogelijk risico lopen. Met ons verzekeringsadvies beperk jij je risico's en ben je niet onderverzekerd.

Meer informatie over hypotheken

Hypotheek advies Krommenie-Assendelft

Ben je op zoek naar hypotheekadvies in Krommenie-Assendelft? We heten je van harte welkom op ons kantoor. Samen kijken we naar de mogelijkheden en nemen we jouw situatie onder de loep. Je wilt natuurlijk de hypotheek met de laagste rente, maar deze moet ook passen bij jouw eisen en wensen. Samen kijken we naar welke hypotheek en hypotheekvorm het beste bij jou past.

Verzekeringsadvies Krommenie-Assendelft

Zoek je de juiste verzekering voor jouw situatie maar kom je er niet helemaal uit? Onze hypotheekadviseur staat voor je klaar. We vergelijken diverse verzekeringen en verzekeringsmaatschappijen met elkaar en zorgen zo voor de best passende verzekering(en), de juiste dekking en verzekerde bedragen. Wij hopen uiteraard niet dat je in de omstandigheid komt dat je jouw verzekering moet gebruiken, maar als dit wel het geval is dan moet deze zo goed mogelijk bij je passen. Je wil aan de ene kant niet teveel premie betalen en aan de andere kant zo goed mogelijk verzekerd zijn.

Advies over verzekeringen en hypotheken in Krommenie-Assendelft?

Onze adviseurs helpen je graag verder!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel of mail ons gerust.

Stuurman en Stuurman Makelaars en Taxateurs
Hoogstraat 19 C
1541 KW Koog aan de Zaan

Back to top