Droomwoning kopen? Schakel Stuurman & Stuurman in

De stevige Zaanse wortels van Stuurman & Stuurman Makelaars Taxateurs maken dat we als geen ander weten wat er speelt in het lokale woningenveld.

Van zoektocht naar aankoop met Stuurman en Stuurman Makelaars Taxateurs

IJzersterk in huizen kopen
Ons kleine team is altijd op de hoogte van jouw situatie. Wij zijn altijd bereikbaar voor onze klanten, geen vraag blijft onbeantwoord. Als wij een nieuwe woning in de verkoop hebben weten wij je te vinden en nemen wij direct contact op. Tijdens het aankooptraject nemen wij alle tijd voor je en houden we je van alle stappen op de hoogte. Zo kan jij met een vertrouwd en ontspannen gevoel je woning aankopen.
Voortvarend
Wij zijn al heel wat jaren actief op de woningmarkt en gebruiken onze ervaring graag om jou te helpen bij het vinden van een woning. We denken proactief met je mee. Dit uit zich in tips voor de indeling van je nieuwe woning tot advies over bijvoorbeeld verduurzaming. Onze samenwerkingspartners helpen je met hypotheken en verzekeringen, zodat je voortvarend het hele proces door kan gaan.
Recht door zee
Eerlijk en transparant zaken doen, dat is onze werkwijze. Daarbij zetten we de behoeften van onze klanten altijd voorop. Wij gaan voor de beste deal en de beste voorwaarden. Afspraken nakomen vinden we belangrijk. Bij ons kom je niet plotseling voor verrassingen te staan.

Wil je dat wij contact met jou opnemen? Vul dan het onderstaande formulier in.

Droomwoning zonder nachtmerries

Je zoekt geen huis, je zoekt een thuis. Best een pittig zoekproces. Wij besparen je graag oneindig veel online zoekopdrachten en teleurstellende bezichtigingen. Als aankoopmakelaar kijken we kritisch met je mee. Wat zijn je wensen? Voldoet je woning hier wel aan? Vertelt de verkopende makelaar het eerlijke verhaal? Zijn er geen verborgen gebreken? Reken bij ons op een realistische kijk en onafhankelijk advies.

De zoektocht naar jouw nieuwe huis

  • We inventariseren je woonsituatie en -wensen.
  • We zoeken samen met jou naar een geschikte woning en gaan mee tijdens bezichtigingen.
  • We onderzoeken en adviseren over onder andere de bouwkundige staat, de onderhoudsconditie, de prijsstelling, de reĆ«le aankoopwaarde en de ligging.
  • In overleg met jou bepalen we de onderhandelingsstrategie en brengen we biedingen uit.
  • We controleren de koopakte en bijbehorende documenten.
  • We voeren een inspectie uit voorafgaand aan de overdracht en begeleiden het transport van de woning bij de notaris.

Plan een kennismaking

Heldere kosten van het aankoopproces

Een huis aankopen, kost geld; daar draaien we niet omheen. Waar we ook niet omheen draaien is de hoogte van die zogenaamde courtage. In ons eerste gesprek met elkaar maken we direct duidelijk wat de kosten zijn. Geen verrassingen achteraf: niet voor jou, niet voor ons.

Advies bij het kopen van de woning

Heb je een huis op het oog? Dan is het zaak dat je de beste hypotheek kiest. En zorgt dat je de juiste verzekeringen regelt. We brengen je graag in contact met de juiste partijen. Achter onze voordeur vind je alles rondom aankopen en verkopen. Uiteraard helpen wij je ook graag met de verkoop van je huidige woning

Laat je gegevens achter

Meer weten over onze aankoopbegeleiding?

Meld je dan nu aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Hulp bij het vinden van jouw nieuwe droomhuis?

Al iets op het oog of jouw droomwoning nog niet gevonden? Laat je gegeven achter en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

Laat je gegevens achter

Stuurman en Stuurman Makelaars en Taxateurs
Hoogstraat 19 C
1541 KW Koog aan de Zaan

Back to top