Droomwoning kopen? Schakel Stuurman & Stuurman in

Dé makelaar voor jou

Droomwoning zonder nachtmerries

Je zoekt geen huis, je zoekt een thuis. Best een pittig zoekproces. Wij besparen je graag oneindig veel online zoekopdrachten en teleurstellende bezichtigingen. Als aankoopmakelaar kijken we kritisch met je mee. Wat zijn je wensen? Voldoet je woning hier wel aan? Vertelt de verkopende makelaar het eerlijke verhaal? Zijn er geen verborgen gebreken? Reken bij ons op een realistische kijk en onafhankelijk advies.

Van zoeken naar vinden

  • We inventariseren je woonsituatie en -wensen.
  • We zoeken samen met jou naar een geschikte woning en gaan mee tijdens bezichtigingen.
  • We onderzoeken en adviseren over onder andere de bouwkundige staat, de onderhoudsconditie, de prijsstelling, de reële aankoopwaarde en de ligging.
  • In overleg met jou bepalen we de onderhandelingsstrategie en brengen we biedingen uit.
  • We controleren de koopakte en bijbehorende documenten.
  • We voeren een inspectie uit voorafgaand aan de overdracht en begeleiden het transport van de woning bij de notaris.

Plan een kennismaking

Aankopen

Als eerste op de hoogte

De huidige woningmarkt is niet de makkelijkste. Woningen wisselen snel van eigenaar. En dus is het zaak snel te handelen. De stevige Zaanse wortels van Stuurman & Stuurman Makelaars Taxateurs maken dat we als geen ander weten wat er speelt in het lokale woningenveld. Via ons ben jij als eerste op de hoogte van het nieuwe aanbod, ga je als eerste kijken en breng je als eerste een bod uit.

Plan een kennismaking

Heldere kosten

Een huis aankopen, kost geld; daar draaien we niet omheen. Waar we ook niet omheen draaien is de hoogte van die zogenaamde courtage. In ons eerste gesprek met elkaar maken we direct duidelijk wat de kosten zijn. Geen verrassingen achteraf: niet voor jou, niet voor ons.

En dan?

Heb je een huis op het oog? Dan is het zaak dat je de beste hypotheek kiest. En zorgt dat je de juiste verzekeringen regelt. We brengen je graag in contact met de juiste partijen. Achter onze voordeur vind je alles rondom aankopen en verkopen. Uiteraard helpen wij je ook graag met de verkoop van je huidige woning

Meer weten over onze aankoopbegeleiding?

Meld je dan nu aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Wil je dat wij contact met jou opnemen? Vul dan het onderstaande formulier in.

Stuurman en Stuurman Makelaars en Taxateurs
Hoogstraat 19 C
1541 KW Koog aan de Zaan

Back to top