Met onze diensten bieden wij jou een complete service

Op funda beoordeeld met: 9,2

Verhuizen en alles wat daar bij komt kijken kan behoorlijk veel stress opleveren. Dit willen wij jou besparen door jou zo veel mogelijk te ontzorgen. Wij bieden een complete service waarin we tot het uiterste gaan om de beste resultaten te behalen. Benieuwd naar wat wij allemaal voor jou kunnen betekenen? Bekijk onze diensten hier:

Full-service dienstverlening

Het verkopen van je huis is een spannende stap. Met een duidelijk einddoel in zicht, is de weg ernaar toe soms moeilijk te bezeilen. Emoties, financiële overwegingen, de afsluiting van een periode en een nieuw begin; het omvat het allemaal. Stuurman & Stuurman is graag de wijzer op jouw kompas.

Meer lezen

Aan het overwegen om je huis te verkopen en geen idee wat je woning nu waard is? Wij komen graag langs om deze vrijblijvend voor je te berekenen.

Meer lezen

Je droomwoning zonder nachtmerries kunnen kopen, we weten dat het een pittig zoekproces is. Wij ondersteunen je hier graag bij als aankoopmakelaar, zodat jij je droomhuis vindt én kunt kopen.

Meer lezen

Taxatie nodig? Schakel Stuurman & Stuurman in. Wij leveren je snel een deskundig en betrouwbaar taxatierapport. Neem contact met ons op voor een afspraak!

Meer lezen

Bij Stuurman & Stuurman staat een professionele adviseur voor je klaar om je te adviseren over de verzekeringen die komen kijken bij een nieuwe woning. Neem contact met ons op voor een adviesgesprek!

Meer lezen

Stuurman & Stuurman Makelaars Taxateurs werkt nauw samen met Groen Geld Advies. Groen Geld Advies is dé specialist op het gebied van particuliere en zakelijke hypotheken, financiële planning en begeleiding bij al je andere financiële vraagstukken.

Meer lezen

Door ons in te schakelen als verhuurmakelaar kan jij jouw vastgoed slim en veilig verhuren aan de juiste partij. Wij zijn volledig op de hoogte van alle wet- en regelgeving zodat jij zonder zorgen de sleutels uit handen kan geven.

Meer lezen

Onze service ervaren?

Neem contact op met onze makelaar

Wil jij gebruik maken van onze dienstverlening? Of heb je nog vragen en wil je meer informatie? We horen graag van je!

Stuurman en Stuurman Makelaars en Taxateurs
Hoogstraat 19 C
1541 KW Koog aan de Zaan

Back to top