Verkoop je huis met Stuurman & Stuurman

Van ‘te koop’ naar ‘verkocht’ met Stuurman en Stuurman Makelaars Taxateurs

IJzersterke dienstverlening
Ons kleine team is altijd op de hoogte van jouw situatie. Wij zijn altijd bereikbaar voor onze klanten, geen vraag blijft onbeantwoord. Tijdens onze samenwerking houden we je van alle stappen op de hoogte en nemen we alle tijd voor je. Zo kan jij met een vertrouwd en ontspannen gevoel je woning aan- of verkopen.
Voortvarend
Wij zijn al heel wat jaren actief op de woningmarkt en gebruiken onze ervaring graag om jou te helpen. We denken proactief met je mee. Dit uit zich in tips voor de indeling van je nieuwe woning tot advies over bijvoorbeeld verduurzaming. Onze samenwerkingspartners helpen je met hypotheken en verzekeringen, zodat je voortvarend het hele proces door kan gaan.
Recht door zee
Eerlijk en transparant zaken doen, dat is onze werkwijze. Daarbij zetten we de behoeften van onze klanten altijd voorop. Bij ons krijg je geen verkooppraatjes en niet te maken met kleine lettertjes. Wij gaan voor de beste deal en de beste voorwaarden. Afspraken nakomen vinden we belangrijk.

Verkopen met Stuurman en Stuurman Makelaars Taxateurs

Het verkopen van je huis is een spannende stap. Met een duidelijk einddoel in zicht, is de weg ernaar toe soms moeilijk te bezeilen. Emoties, financiële overwegingen, de afsluiting van een periode en een nieuw begin; het omvat het allemaal. Stuurman & Stuurman begeleiden je van de eerste stap tot aan de laatste. We adviseren je over de juiste foto’s, de optimale media-aanpak, en de effectiefste onderhandelingen. Voor je het weet, staat het verkocht-bord in jouw tuin!

Verkocht Stuurman en Stuurman

Stap voor stap

Wij nemen je bij de hand. Vanaf de eerste handdruk om de samenwerking te bekrachtigen, zijn alle wensen en afspraken helder. Benieuwd hoe wij de verkoop van jouw woning aanpakken? In een paar heldere stappen leggen wij het je graag uit.

  • We komen je woning opnemen en inmeten.
  • Een professionele fotograaf maakt mooie foto’s van je woning.
  • We stellen een persoonlijke verkoopstrategie op en starten het verkoopproces.
  • We kunnen vastgoedstyling verzorgen om je woning nog aantrekkelijker te maken.
  • We verzorgen de bezichtigingen en onderhandelingen over onder andere prijs, opleveringsdatum, ontbindende voorwaarden en overname van roerende zaken.
  • Is je woning verkocht? Dan kijken we kritisch met je mee tot aan de ondertekening bij de notaris en de overdracht.

Tijdens een vrijblijvende kennismaking lichten we graag onze werkwijze uitgebreid toe. Alleen als jij je er goed bij voelt, gaan wij voor je aan de slag en zetten we alle zeilen bij voor de optimale verkoop van jouw woning.

Vrijblijvend kennismaken

Rechte koers varen

Een huis verkopen kost geld, daar draaien we niet omheen. Waar we ook niet omheen draaien is de hoogte van die zogenaamde courtage. In ons eerste gesprek met elkaar maken we direct duidelijk wat de kosten zijn. Geen verrassingen achteraf: niet voor jou, niet voor ons. Duidelijkheid en eerlijkheid, daar houden wij van.

Huis verkocht? Gefeliciteerd!

Huis verkocht? Gefeliciteerd! Hoe nu verder? Misschien ben je zelf op zoek naar een ander huis? We helpen je uiteraard graag! Ook als je een bijpassende hypotheek of de juiste verzekeringen zoekt. Achter onze voordeur vind je alles rondom verkopen en aankopen. Vrijblijvend afspreken? Mail of bel ons, dat mag ook ’s avonds!

Wanneer ga jij overstag?

Nu of misschien later jouw huis verkopen? Onze makelaar helpt je graag!

Onze makelaar staat voor je klaar en helpt je bij al je vragen over de verkoop van jouw woning. Neem snel contact met ons op!

Vul het formulier in en je hoort zo snel mogelijk van ons

Stuurman en Stuurman Makelaars en Taxateurs
Hoogstraat 19 C
1541 KW Koog aan de Zaan

Back to top