Werkgebied van Stuurman & Stuurman

Op funda beoordeeld met: 9,2
Optimaal resultaat
Dat jouw belang centraal staat is zeker. Wij versterken jouw positie als verkoper om ervoor te zorgen dat we samen het beste resultaat behalen. Wij gaan dus niet voor de snelste verkoop, maar halen het onderste uit de kan voor onze klanten. Wij zijn gretig, maar maken zaken niet mooier dan dat ze zijn. Nieuwsgierig? Lees onze beoordelingen!
Ijzersterke dienstverlening
Bij ons kantoor heb je direct contact met de makelaar. Wij zijn altijd bereikbaar voor onze klanten en wij hebben 100% tevredenheidsgarantie. Onze bezichtigingen kenmerken zich door enthousiasme. Kies je voor onze dienstverlening, dan kies je voor deskundigheid. Wij zijn trots op onze vakkennis
Innovatief
Onze mensen zijn vooruitstrevend. We werken graag met de nieuwste technische snufjes, zodat we jouw woning optimaal in de spotlights kunnen zetten. Denk hierbij aan een virtuele tour door je woning op funda en onze drone beelden.

Actief in de regio

Geboren en getogen in het Zaanse; dat is Stuurman & Stuurman Makelaars Taxateurs. Deze stevige Zaanse wortels maken dat we als geen ander weten wat er speelt in het lokale woningenveld. En kennis geeft kracht. Kracht die we graag inzetten voor jou.

Bekijk hier ons werkgebied:

Direct contact met ons opnemen?

Onze binnendienstmedewerker helpt je graag

Neem gerust contact op met Sandra. Zij staat voor je klaar met al je vragen rondom verkopen, aankopen en taxaties.

Stuurman en Stuurman Makelaars en Taxateurs
Hoogstraat 19 C
1541 KW Koog aan de Zaan

Back to top