Mijn favorieten

Ons kantoor

No-nonsense aanpak
Bij het aan- of verkopen van een woning komt al meer dan genoeg kijken. Je zit dan echt niet te wachten op een makelaar die werkt met kleine lettertjes. Stuurman & Stuurman Makelaars Taxateurs staat voor een duidelijke, persoonlijke, no-nonsense aanpak.
 
Snel, kort en krachtig
We komen graag snel met je tot de kern. Wat zijn de wensen? Wat wil je zeker wel en wat niet? Kritische vragen schromen we daarbij niet. Eerlijk advies; dat is wat je van ons krijgt, ook als dat wellicht anders is dan je verwacht. En heb je een vraag of opmerking? Bel! We houden de lijnen kort en schakelen liever gisteren dan vandaag.
 
Zaanse wortels
Geboren en getogen in het Zaanse; dat is Stuurman & Stuurman Makelaars Taxateurs. Deze stevige Zaanse wortels maken dat we als geen ander weten wat er speelt in het lokale woningenveld. En kennis geeft kracht. Kracht die we graag inzetten voor jou.
 
Verstand van zaken
Stuurman & Stuurman Makelaars Taxateurs heeft verstand van zaken; daaraan hoef je niet te twijfelen. De juiste kennis, de juiste opleidingen, de juiste relaties: het is er allemaal. Daarnaast bieden wij je een one-stop-shop. Niet voor niets staat er op onze gevel: Wonen Werken Leven. Je bent bij ons op de juiste plek voor de ideale woning, de bijbehorende hypotheek via het Zaans Hypotheek Huis en de beste verzekeringen via Rob IJskes. Op zoek naar een bedrijfspand? Maak via ons een afspraak met Beudeker Bedrijfsmakelaars bij wie je kunt rekenen op proactiviteit, betrokkenheid, gerichte oplossingen en eerlijke adviezen. Bij hen kun je ook terecht voor professioneel VvE-beheer op administratief, financieel en technisch vlak.

 

Stuurman en Stuurman Makelaars Taxateurs

Kantoor Vestiging Stuurman en Stuurman Makelaars Taxateurs

Adresgegevens

Hoogstraat 19 C
1541 KW Koog aan de Zaan
KvK nummer: 50439251
BTW nummer: NL8227.38.004.B01
09:00 -17:30